Kamis, 12 November 2015

Rawatan Selesema Untuk Kanak-kanak: Kelapa Air dicukur ais

Rawatan Selesema Untuk Kanak-kanak: Kelapa Air dicukur ais

Ais air kelapa dicukur adalah rawatan selesema yang hebat untuk kanak-kanak kerana ia membantu menggantikan elektrolit yang hilang yang mengalir dari badan anak anda apabila mereka melawan selesema atau mana-mana penyakit lain. Selesema yang lebih buruk untuk anak-anak muda kerana mereka mempunyai pengalaman hidup yang sedikit. Mereka tidak tahu apa yang sakit adalah. Pada suatu hari mereka berjalan di sekitar taman permainan dengan rakan-rakan mereka, seterusnya, boom! Mereka sakit. Apabila anda seorang kanak-kanak kecil, yang mempunyai selesema untuk pertama kali kedua, adalah salah satu perkara yang paling teruk anda akan mengalami dalam kehidupan muda anda. Sakit badan anda, anda mempunyai demam panas, tetapi berpeluh sejuk, anda tidak boleh makan atau minum dan apabila anda lakukan, anda muntah. Kemudian, anda muntah lebih sedikit, dan anda seperti, "apa yang sedang berlaku? Ini menghisap !!! Waaaahhhhh, membuat ia mommmyyy lebih baik !!!"

Menyimpan makanan dan minuman ke bawah tanpa membuang mereka apabila anda mempunyai selesema adalah sukar untuk anak-anak muda kerana kesan virus, selesema mempunyai di atas perut sensitif mereka sedikit. Apabila menahan air menjadi kerja rumah pada badan anak anda, kemungkinan besar, mereka tidak mendapat makanan atau air yang cukup untuk tinggal dengan betul terhidrat dan melawan selesema. Apabila saya adalah seorang kanak-kanak, ibu saya digunakan untuk memberi saya cip ais atau aiskrim jadi saya boleh rehydrate perlahan-lahan, tanpa mengganggu perut saya. Ia memberikan saya sedikit kecil kelembapan bahawa badan saya diperlukan untuk diminum, tanpa membuat saya membuang-up. Walau bagaimanapun, kaedah beliau boleh menjadi lebih berkesan. (Saya suka anda ibu, anda yang terbaik !!!) Dalam pembelaannya, manfaat air kelapa tidak yang sangat diedarkan 25 tahun yang lalu, apabila saya adalah seorang jenahak Whipper- sedikit. Seperti dinyatakan di atas, apabila badan anda looses elektrolit melalui melawan selesema, badan anda akan menjadi kering, terutamanya jika anda tidak boleh tahan makanan atau cecair. Apabila anda mengalami dehidrasi, badan anda tidak beroperasi pada kapasiti penuh, dengan itu, badan anak anda tidak akan melawan selesema pada kekuatan maksimum.

Air kelapa adalah 100% semulajadi dan mempunyai keseimbangan elektrolit yang sama dengan darah kita. Di Kepulauan Pasifik Selatan semasa Perang Dunia II, air kelapa telah digunakan oleh kedua-dua belah perang dan intravena disuntik ke dalam urat askar cedera dan kering apabila doktor tentera di padang telah keluar dari plasma darah. Air kelapa dipanggil "cecair hidup sebab," ia telah benar-benar menyelamatkan nyawa. Bukan itu sahaja, tetapi rasanya baik dan satu 11.2 auns hidangan, mempunyai kalium lebih daripada dua setengah pisang. Rasa mengingatkan saya kepada susu di bahagian bawah mangkuk bijirin saya apabila saya makan Madu Nut Cheerios, hanya tidak seperti yang manis, dengan tekstur yang lebih nipis daripada susu. Beberapa manfaat kesihatan tambahan air kelapa yang menjadikannya rawatan selesema yang hebat untuk kanak-kanak ialah:

Ia membantu menenangkan perut.
Ia membantu rehydrate badan anda membantu menghapuskan kekejangan, sakit kepala, pening dan sakit kepala.
Ia membantu menyahtoksik sistem anda, membantu flush penyakit dan toksin daripada badan anak anda.
Ia membantu menguatkan imuniti, membantu mencegah selesema, penyakit dan penyakit lain.
Ia 100% semulajadi.
Mudah-mudahan anak sakit anda boleh terus menekan makanan dan minuman, maka dia / dia boleh mengambil kesempatan daripada minum air kelapa untuk membantu badan-badan mereka melawan selesema. Jika tidak, ais air kelapa dicukur adalah rawatan selesema yang hebat untuk kanak-kanak kerana ia cair perlahan-lahan, perlahan-lahan membuat jalan ke dalam perut mereka, membantu mereka rehydrate, dan menghalang sebarang ketidakselesaan perut. Ia juga merupakan satu alternatif yang jauh lebih berkesan daripada cip ais kerana rangsangan elektrolit ditambah dan manfaat kesihatan keseluruhan yang air kelapa menyediakan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar