Kamis, 12 November 2015

Kupas noda Away Dengan Wart Pembuangan Pemulihan Home

Kupas noda Away Dengan Wart Pembuangan Pemulihan Home

Ketuat biasanya bukan kanser tetapi mereka memang kelihatan tidak menyenangkan. Ini adalah kecacatan kulit yang menyebabkan kejanggalan dan malu kepada ramai orang, terutamanya jika mereka berada di bahagian-bahagian badan yang terdedah. Jika anda tidak mempunyai masa atau wang untuk ganti bagi operasi pembedahan kecil, terdapat rawatan rumah penyingkiran ketuat mudah.

Tidak ada keperluan untuk membeli di kaunter krim dan salap. Banyak produk-produk ini boleh menyebabkan kerengsaan dan mereka juga boleh memburukkan lagi keadaan ketuat anda. Rawatan rumah penyingkiran ketuat berkesan boleh mengelupas noda hodoh. Dan dengan mengikuti arahan yang betul, anda boleh melakukannya tanpa rasa sakit.

Epal sider cuka kaedah semakin popular kerana keberkesanannya. Ia berfungsi dengan menyimpan ketuat dalam hubungan dengan cuka berasid ini. Pertama, anda perlu rendam bola kapas ke dalam cuka ini. Kapas mesti mempunyai saiz yang hanya cukup untuk menampung ketuat. Selepas meletakkan ia terus di atas ketuat, anda boleh menetapkan ia di tempat dengan pita perubatan kalis air. Kemudian, anda perlu biarkan ia duduk semalaman.

Ini jenis rawatan rumah penyingkiran ketuat memerlukan beberapa minggu untuk ketuat untuk akhirnya mengelupas. Anda boleh memohon Vaseline untuk kawasan sekitar tidak terjejas untuk melindungi mereka daripada cuka epal cider. Terlalu banyak keasidan pada kulit sihat boleh menyebabkan perubahan warna atau tekstur yang tidak baik.

Para saintis juga bersetuju dengan keberkesanan pita saluran untuk membuang ketuat. Prosedur ini adalah sangat mudah untuk melaksanakan. Potong sekeping pita saluran, yang hanya mencukupi untuk menampung ketuat. Mengeluarkan pita saluran selepas 5-6 hari dan membasuh kawasan yang terlibat bersih dengan air. Jika percubaan pertama tidak berjaya, hanya mengulangi proses tersebut.

Minyak semula jadi juga boleh digunakan dalam rawatan rumah penyingkiran ketuat. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan minyak pokok teh untuk terus mengurut kawasan yang terjejas. Teh minyak pokok adalah antiseptik yang kuat, yang memusnahkan bakteria dan menggalakkan pembaharuan sel. Minyak kastor, di sisi lain, boleh digunakan dua kali sehari untuk ketuat. Walau bagaimanapun, ia perlu dilindungi oleh pembalut atau kapas. Akhir sekali, anda boleh memohon 1-2 titik minyak limau penting setiap hari sehingga ketuat itu hilang.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar